文献
J-GLOBAL ID:200902128018484968
整理番号:00A0002822
機能性調味料としての醤油の抗血小板活性
Antiplatelet Activity of Soy Sauce as Functional Seasoning.
著者 (3件):
TSUCHIYA H
(Asahi Univ. School of Dentistry, Gifu, JPN)
,
SATO M
(Asahi Univ. School of Dentistry, Gifu, JPN)
,
WATANABE I
(Asahi Univ. School of Dentistry, Gifu, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
10
ページ:
4167-4174
発行年:
1999年10月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)