文献
J-GLOBAL ID:200902128107970957
整理番号:01A0435505
ワインから単離されたLactobacillus brevis IOEB9809のチロシンデカルボキシラーゼの精製及び特性化
Purification and characterization of tyrosine decarboxylase of Lactobacillus brevis IOEB 9809 isolated from wine.
著者 (2件):
MORENO-ARRIBAS V
(Univ. Victor Segalen Bordeaux 2, Talence, FRA)
,
LONVAUD-FUNEL A
(Univ. Victor Segalen Bordeaux 2, Talence, FRA)
資料名:
FEMS Microbiology Letters
(FEMS Microbiology Letters)
巻:
195
号:
1
ページ:
103-107
発行年:
2001年02月05日
JST資料番号:
E0002C
ISSN:
0378-1097
CODEN:
FMLED7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)