文献
J-GLOBAL ID:200902128120500129
整理番号:93A0312061
筋肉蛋白質へのトチュウ葉の効果 I トチュウ葉粉末の投与による養殖ウナギの生肉のテクスチャの改良
Studies on the Efficacy of Tochu Leaf on Muscle Protein. Part I. Improvement in Raw Meat Texture of Cultured Eel by Feeding of Tochu Leaf Powder.
著者 (3件):
TANIMOTO S
(Aoyama Gakuin Women’s Junior Coll., Tokyo, JPN)
,
IKUMA K
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
,
TAKAHASHI S
(Nihon Univ., Chiba, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
57
号:
2
ページ:
205-208
発行年:
1993年02月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)