文献
J-GLOBAL ID:200902128284065709
整理番号:96A0015025
発酵トウモロコシ(kenkey)由来の乳酸菌に対する抗菌活性と発酵時における微生物相互作用
The antimicrobial activity of lactic acid bacteria from fermented maize (kenkey) and their interactions during fermentation.
著者 (3件):
OLSEN A
(Royal Veterinary and Agricultural Univ., Accra, GHA)
,
HALM M
(Royal Veterinary and Agricultural Univ., Accra, GHA)
,
JAKOBSEN M
(Royal Veterinary and Agricultural Univ., Accra, GHA)
資料名:
Journal of Applied Bacteriology
(Journal of Applied Bacteriology)
巻:
79
号:
5
ページ:
506-512
発行年:
1995年11月
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
0021-8847
CODEN:
JABAA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)