文献
J-GLOBAL ID:200902128294657825
整理番号:01A0306603
Zymomonas mobilis由来レバンスクラーゼの異なる調製物によって生産されたレバンの特性比較
Comparison of characteristics of levan produced by different preparations of levansucrase from Zymomonas mobilis.
著者 (8件):
JANG K-H
(Korea Res. Inst. Biosci. Biotechnol., Taejon, KOR)
,
SONG K-B
(Korea Res. Inst. Biosci. Biotechnol., Taejon, KOR)
,
KIM C H
(Korea Res. Inst. Biosci. Biotechnol., Taejon, KOR)
,
CHUNG B H
(Korea Res. Inst. Biosci. Biotechnol., Taejon, KOR)
,
KANG S A
(Kyung Hee Univ., Seoul, KOR)
,
CHUN U-H
(Kyung Hee Univ., Seoul, KOR)
,
CHOUE R W
(Kyung Hee Univ., Seoul, KOR)
,
RHEE S-K
(Korea Res. Inst. Biosci. Biotechnol., Taejon, KOR)
資料名:
Biotechnology Letters
(Biotechnology Letters)
巻:
23
号:
5
ページ:
339-344
発行年:
2001年03月
JST資料番号:
E0971A
ISSN:
0141-5492
CODEN:
BILED3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)