文献
J-GLOBAL ID:200902128305773717
整理番号:01A0490875
ニホンナシ中の全しゅう酸塩可溶性ペクチン濃度定量のための簡易化法
A Simplified Method for the Determination of Total Oxalate-Soluble Pectin Content in Japanese Pear.
著者 (5件):
SIRISOMBOON P
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
TANAKA M
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
FUJITA S
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
AKINAGA T
(Univ. Ryukyu, Okinawa, JPN)
,
KOJIMA T
(Saga Univ., Saga, JPN)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
14
号:
1
ページ:
83-91
発行年:
2001年02月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)