文献
J-GLOBAL ID:200902128572012997
整理番号:97A0431897
テラピア肉糊の坐りおよび火戻り現象の発現に及ぼす鮮度の影響
Influence of Freshness on Occurrence of Setting and Disintegrating in Heat-induced Gels from Tilapia.
著者 (5件):
HAYASHI S
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
ONIBALA H
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
TAKAYAMA T
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
SHINDO J
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
MIKI H
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
63
号:
2
ページ:
276-280
発行年:
1997年04月
JST資料番号:
L2029A
ISSN:
0919-9268
CODEN:
FSCIEH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)