文献
J-GLOBAL ID:200902128808975732
整理番号:02A0509949
ラットにおける吊下げ状態低運動機能/低活力による骨格筋萎縮症に及ぼす異なる食物蛋白質組成の影響
Effect of Different Dietary Protein Composition on Skeletal Muscle Atrophy by Suspension Hypokinesia/Hypodynamia in Rats.
著者 (2件):
TADA O
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
YOKOGOSHI H
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
48
号:
2
ページ:
115-119
発行年:
2002年04月
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)