文献
J-GLOBAL ID:200902129012059749
整理番号:93A0475099
ホエー透過液でのPediococcus acidilactici PO2バクテリオシンの生産と食品中Listeria monocytogenesの阻害
Pediococcus acidilactici PO2 Bacteriocin Production in Whey Permeate and Inhibition of Listeria monocytogenes in Foods.
著者 (4件):
LIAO C-C
(Food Industry Research & Development Inst.)
,
YOUSEF A E
(Ohio State Univ., OH)
,
RICHTER E R
(Silliker Lab., OH)
,
CHISM G W
(Ohio State Univ., OH)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
58
号:
2
ページ:
430-434
発行年:
1993年03月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)