文献
J-GLOBAL ID:200902129257458770
整理番号:96A1006502
微生物条件管理下における,乳酸かん菌属添加及び無添加のチェダーチーズの製造
Manufacture of Cheddar Cheese with and without adjunct Lactobacilli under Controlled Microbiological Conditions.
著者 (5件):
LYNCH C M
(Univ. Coll., Cork, IRL)
,
MCSWEENEY P L H
(Univ. Coll., Cork, IRL)
,
FOX P F
(Univ. Coll., Cork, IRL)
,
COGAN T M
(National Dairy Products Res. Centre, Co. Cork, IRL)
,
DRINAN F D
(National Dairy Products Res. Centre, Co. Cork, IRL)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
6
号:
8/9
ページ:
851-867
発行年:
1996年08月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)