文献
J-GLOBAL ID:200902129367652769
整理番号:99A0329916
Lagerstroemia speciosaの種子抽出物中の抗細菌性成分の特性化と同定
Characterization and identification of antibacterial components in extracts of seeds from Lagerstroemia speciosa.
著者 (5件):
SINHABABU A
(Univ. Burdwan, Burdwan, IND)
,
DAS S
(Univ. Burdwan, Burdwan, IND)
,
LASKAR S
(Univ. Burdwan, Burdwan, IND)
,
THAKUR S
(Univ. Burdwan, Burdwan, IND)
,
SEN S K
(School of Life Sci., Santiniketan, IND)
資料名:
Advances in Food Sciences
(Advances in Food Sciences)
巻:
21
号:
1/2
ページ:
19-22
発行年:
1999年01月
JST資料番号:
E0841A
ISSN:
1431-7737
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)