文献
J-GLOBAL ID:200902129369357225
整理番号:95A0307198
アワビ(Haliotis discus) 化学組成とテクスチャ特性の季節的変動
Abalone(Hariltis discus): Seasonal Variations in Chemical Composition and Textural Properties.
著者 (7件):
HATAE K
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
NAKAI H
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
SHIMADA A
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
MURAKAMI T
(Kanagawa Prefectural Fisheries Experimental Station, Kanagawa, JPN)
,
TAKADA K
(Kanagawa Prefectural Fisheries Experimental Station, Kanagawa, JPN)
,
SHIROJO Y
(Kanagawa Prefectural Fisheries Experimental Station, Kanagawa, JPN)
,
WATABE S
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
60
号:
1
ページ:
32-35,39
発行年:
1995年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)