文献
J-GLOBAL ID:200902129424569199
整理番号:03A0001290
プロニルリジンの構造的及び機能的特徴づけ,in vitroで抗酸化性及びフェーズI/II酵素調節活性を示すパン皮メラノイジン中の新規な蛋白質改質
Structural and Functional Characterization of Pronyl-lysine, a Novel Protein Modification in Bread Crust Melanoidins Showing in Vitro Antioxidative and Phase I/II Enzyme Modulating Activity.
著者 (3件):
LINDENMEIER M
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
,
FAIST V
(Inst. Humanernaehrung und Lebensmittelkunde, Kiel, DEU)
,
HOFMANN T
(Inst. Lebensmittelchemie, Muenster, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
50
号:
24
ページ:
6997-7006
発行年:
2002年11月20日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)