文献
J-GLOBAL ID:200902129482156503
整理番号:94A0314884
ジャガイモの食物繊維に対する種類,産地,貯蔵の影響
The Effect of Variety, Growing Location, and Storage on the Dietary Fiber Content of Potatoes.
著者 (4件):
MULLIN W J
(Research Branch, Agriculture Canada, ONT, CAN)
,
WOLYNETZ M S
(Research Branch, Agriculture Canada, ONT, CAN)
,
EMERY J P
(Research Branch, Agriculture Canada, ONT, CAN)
,
BROOKS L
(Research Branch, Agriculture Canada, ONT, CAN)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
6
号:
4
ページ:
316-323
発行年:
1993年12月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)