文献
J-GLOBAL ID:200902129649772589
整理番号:01A0160818
市販の乳児用調製粉乳中の牛乳蛋白質のin vitroの消化性に対する,pHと食塩の影響
Effects of pH Variation and NaCl on In Vitro Digestibility of Cow’s Milk Proteins in Commercially Available Infant Formulas.
著者 (9件):
SAKAI K
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
YOSHINO K
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
SATTER M A
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
OTA F
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
,
NII Y
(Tokushima Prefectural Ind. Technol. Center, Tokushima, JPN)
,
FUKUTA K
(Tokushima Prefectural Ind. Technol. Center, Tokushima, JPN)
,
UEDA N
(Utsunomiya Univ. Utsunomiya, JPN)
,
SHIMIZU Y
(Gunma Univ., Gunma, JPN)
,
YAMAMOTO S
(Univ. Tokushima, Tokushima, JPN)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
46
号:
6
ページ:
325-328
発行年:
2000年12月
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)