文献
J-GLOBAL ID:200902129864558571
整理番号:93A0104425
機械により回収した肉中の遊離プリン,ピリミジン塩基及び代謝産物の濃度研究
Investigation of the Levels of Free Purine and Pyrimidine Bases and Metabolites in Mechanically Recovered Meats.
著者 (4件):
SCARBOROUGH A
(Unilever Research, Bedfordshire, GBR)
,
JONES A D
(Unilever Research, Bedfordshire, GBR)
,
HOMAN A C
(Unilever Research, Bedfordshire, GBR)
,
FAVELL D J
(Unilever Research, Bedfordshire, GBR)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
33
号:
1
ページ:
25-40
発行年:
1993年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)