文献
J-GLOBAL ID:200902130063078134
整理番号:01A0424756
熱風乾燥及び凍結乾燥によって多糖類でカプセル化したリノール酸の自動酸化に対する貯蔵中の相対湿度の影響
Effect of Relative Humidity during Storage on the Autoxidation of Linoleic Acid Encapsulated with a Polysaccharide by Hot-Air-Drying and Freeze-Drying.
著者 (3件):
MINEMOTO Y
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
ADACHI S
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUNO R
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
7
号:
1
ページ:
91-93
発行年:
2001年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)