文献
J-GLOBAL ID:200902130183385073
整理番号:02A0429994
ゲル食品そしゃく時の食塊物性とえん下しきい値の関係
Relationship between Physical Properties of a Food Bolus and the Swallowing Threshold during Mastication of Gel Type Food.
著者 (3件):
SHIOZAWA K
(Tsurumi Univ. School of Dental Medicine, Yokohama, JPN)
,
KOHYAMA K
(National Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
YANAGISAWA K
(Tsurumi Univ. School of Dental Medicine, Yokohama, JPN)
資料名:
歯科基礎医学会雑誌
(Japanese Journal of Oral Biology)
巻:
44
号:
2
ページ:
114-119
発行年:
2002年04月20日
JST資料番号:
Y0018A
ISSN:
0385-0137
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)