文献
J-GLOBAL ID:200902130303248016
整理番号:02A0184999
種々の海産動物種から抽出したゼラチンの構造的及び物理的特性 比較研究
Structural and physical properties of gelatin extracted from different marine species: a comparative study.
著者 (6件):
GOMEZ-GUILLEN M C
(CSIC, Madrid, ESP)
,
TURNAY J
(Univ. Complutense, Madrid, ESP)
,
FERNANDEZ-DIAZ M D
(CSIC, Madrid, ESP)
,
ULMO N
(Univ. Complutense, Madrid, ESP)
,
LIZARBE M A
(Univ. Complutense, Madrid, ESP)
,
MONTERO P
(CSIC, Madrid, ESP)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
16
号:
1
ページ:
25-34
発行年:
2002年01月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)