文献
J-GLOBAL ID:200902130388707855
整理番号:97A0753966
エンバクとオオムギの種々の品種の連続抽出物の分子量分布と(1→3)(1→4)-β-D-グルカンの含量
Molecular Weight Distribution and (1→3)(1→4)-β-D-Glucan Content of Consecutive Extracts of Various Oat and Barley Cultivars.
著者 (3件):
BEER M U
(Centre for Food and Animal Res., Agriculture and Agri-Food Canada, Ontario, CAN)
,
WOOD P J
(Centre for Food and Animal Res., Agriculture and Agri-Food Canada, Ontario, CAN)
,
WEISZ J
(Centre for Food and Animal Res., Agriculture and Agri-Food Canada, Ontario, CAN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
74
号:
4
ページ:
476-480
発行年:
1997年07月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)