文献
J-GLOBAL ID:200902130836094037
整理番号:98A0605660
薬効食品 14 モロヘイヤの生物活性成分 2 Corchorus olitoriusL.(シナノキ科)の葉から新規脂肪酸,コルコリ脂肪酸A,B,C,D,EおよびF 構造およびマウス腹膜マクロファージにおけるNO生成に対する阻害効果
Medicinal Foodstuffs. XIV. On the Bioactive Constituents of Moroheiya. (2): New Fatty Acids, Corchorifatty Acids A, B, C, D, E, and F, from the Leaves of Corchorus olitorius L. (Tiliaceae): Structures and Inhibitory Effect on NO Production in Mouse Peritoneal Macrophages.
著者 (7件):
YOSHIKAWA M
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
MURAKAMI T
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
SHIMADA H
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
YOSHIZUMI S
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
SAKA M
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
YAMAHARA J
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUDA H
(Kyoto Pharmaceutical Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin)
巻:
46
号:
6
ページ:
1008-1014
発行年:
1998年06月
JST資料番号:
G0504A
ISSN:
0009-2363
CODEN:
CPBTAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)