文献
J-GLOBAL ID:200902130935061027
整理番号:97A0600425
部分変性リゾチームとグリシンの殺菌協力作用 しょ糖と塩化ナトリウムの影響
Antimicrobial synergism of partially-denatured lysozyme with glycine: effect of sucrose and sodium chloride.
著者 (4件):
IBRAHIM H R
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
HIGASHIBUCHI S
(Taiyo Kagaku Co. Ltd., Mie, JPN)
,
SUGIMOTO Y
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
AOKI T
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
29
号:
8
ページ:
771-777
発行年:
1996年12月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)