文献
J-GLOBAL ID:200902131295543484
整理番号:01A0767289
(食餌に)α-トコフェロールアセタート栄養補助(したウシの)ビーフパティへの合成及び天然酸化防止剤の添加 脂質酸化に及ぼす酸化防止剤と包装の効果
Addition of synthetic and natural antioxidants to α-tocopheryl acetate supplemented beef patties: Effects of antioxidants and packaging on lipid oxidation.
著者 (6件):
FORMANEK Z
(Univ. Horticulture and Food Ind., Budapest, HUN)
,
KERRY J P
(National Univ. Ireland, Cork, IRL)
,
HIGGINS F M
(National Univ. Ireland, Cork, IRL)
,
BUCKLEY D J
(National Univ. Ireland, Cork, IRL)
,
MORRISSEY P A
(National Univ. Ireland, Cork, IRL)
,
FARKAS J
(Univ. Horticulture and Food Ind., Budapest, HUN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
58
号:
4
ページ:
337-341
発行年:
2001年08月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)