文献
J-GLOBAL ID:200902131363700429
整理番号:99A0263469
液状食品の粘性の経口的及び非経口的知覚のせん断速度
Shear rates during oral and nonoral perception of viscosity of fluid foods.
著者 (6件):
HOUSKA M
(Food Res. Inst., Prague, CZE)
,
VALENTOVA H
(Univ. Chemistry, Prague, CZE)
,
NOVOTNA P
(Food Res. Inst., Prague, CZE)
,
STROHALM J
(Food Res. Inst., Prague, CZE)
,
SESTAK J
(Czech Technical Univ., Prague, Prague, CZE)
,
POKORNY J
(Univ. Chemistry, Prague, CZE)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
29
号:
6
ページ:
603-615
発行年:
1998年12月
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)