文献
J-GLOBAL ID:200902131434201631
整理番号:99A0513364
ヒツジこぶ胃から得た微生物混合によるde novoアミノ酸合成や,発酵率へのアミノ酸やペプチドの影響
Influence of peptides and amino acids on fermentation rate and de novo synthesis of amino acids by mixed micro-organisms from the sheep rumen.
著者 (4件):
ATASOGLU C
(Rowett Res. Inst., Aberdeen, GBR)
,
VALDES C
(Rowett Res. Inst., Aberdeen, GBR)
,
NEWBOLD C J
(Rowett Res. Inst., Aberdeen, GBR)
,
WALLACE R J
(Rowett Res. Inst., Aberdeen, GBR)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
81
号:
4
ページ:
307-314
発行年:
1999年04月
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)