文献
J-GLOBAL ID:200902131944960448
整理番号:95A1019414
ナイシン産生乳酸菌によるゴーダチーズの酪酸発酵防止
Inhibition of butyric acid fermentation in Gouda cheese with nisin-producing lactic acid bacteria.
著者 (2件):
TOYODA S
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Kawagoe-shi, JPN)
,
NAKAJIMA I
(Snow Brand Milk Products Co., Ltd., Kawagoe-shi, JPN)
資料名:
酪農科学・食品の研究
(Japanese Journal of Dairy and Food Science)
巻:
44
号:
5
ページ:
A.197-A.205
発行年:
1995年11月
JST資料番号:
F0966A
ISSN:
0385-0218
CODEN:
RKSKDS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)