文献
J-GLOBAL ID:200902132124155105
整理番号:93A0639496
発酵アルコール飲料中のテトラヒドロ-β-カルボリン-3-カルボン酸含量に影響する化学・技術的因子
Chemical and Technological Factors Determining Tetrahydro-β-carboline-3-carboxylic Acid Content in Fermented Alcoholic Beverages.
著者 (2件):
HERRAIZ T
(Univ. California, California)
,
OUGH C S
(Univ. California, California)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
41
号:
6
ページ:
959-964
発行年:
1993年06月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)