文献
J-GLOBAL ID:200902132340206253
整理番号:02A0256475
1,2-ジメチルヒドラジンで開始したラットの結腸直腸発癌に関連した2-アミノー1ーメチルー6ーフェニルイミダゾ[4,5-b]ピリジン(PhIP)の自然食品のアントシアニン、紫サツマイモの色および赤キャベツの色による予防
Prevention by natural food anthocyanins, purple sweet potato color and red cabbage color, of 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhIP)-associated colorectal carcinogenesis in rats initiated with 1,2-dimethylhydrazine.
著者 (9件):
HAGIWARA A
(Daiyu-kai Inst. Medical Sci., Ichinomiya, JPN)
,
YOSHINO H
(Daiyu-kai Inst. Medical Sci., Ichinomiya, JPN)
,
TAMANO S
(Daiyu-kai Inst. Medical Sci., Ichinomiya, JPN)
,
AOKI H
(San-Ei Gen F.F.I. Inc., Toyonaka, JPN)
,
KODA T
(San-Ei Gen F.F.I. Inc., Toyonaka, JPN)
,
NAKAMURA M
(San-Ei Gen F.F.I. Inc., Toyonaka, JPN)
,
IMAIDA K
(Kagawa Medical Univ., Kagawa, JPN)
,
ITO N
(Nagoya City Univ., Nagoya, JPN)
,
SHIRAI T
(Nagoya City Univ. Medical School, Nagoya, JPN)
資料名:
Journal of Toxicological Sciences
(Journal of Toxicological Sciences)
巻:
27
号:
1
ページ:
57-68
発行年:
2002年02月
JST資料番号:
Z0265B
ISSN:
0388-1350
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)