文献
J-GLOBAL ID:200902132602650435
整理番号:93A0381344
メキシコの伝統的食品である発酵メイズパン生地ポゾル中の微生物起源
Sources of microorganisms in pozol, a traditional Mexican fermented maize dough.
著者 (5件):
WACHER C
(Univ. Nacional Autonoma de Mexico, Mexico, MEX)
,
CA<span style=text-decoration:overline>N</span>AS A
(Univ. Nacional Autonoma de Mexico, Mexico, MEX)
,
COOK P E
(Univ. Reading, Reading, GBR)
,
BARZANA E
(Univ. Nacional Autonoma de Mexico, Mexico, MEX)
,
OWENS J D
(Univ. Reading, Reading, GBR)
資料名:
World Journal of Microbiology & Biotechnology
(World Journal of Microbiology & Biotechnology)
巻:
9
号:
2
ページ:
269-274
発行年:
1993年03月
JST資料番号:
T0482A
ISSN:
0959-3993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)