文献
J-GLOBAL ID:200902132644148071
整理番号:02A0661494
キャピラリーゾーン電気泳動を用いるトマトフレーバに関係する主要有機酸及び炭水化物の同時定量
Simultaneous quantification of the main organic acids and carbohydrates involved in tomato flavour using capillary zone electrophoresis.
著者 (5件):
ROSELLO S
(Polytechnic Univ. Valencia, Valencia, ESP)
,
GALIANA-BALAQUER L
(Polytechnic Univ. Valencia, Valencia, ESP)
,
HERRERO-MARTINEZ J M
(Polytechnic Univ. Valencia, Valencia, ESP)
,
MAQUIEIRA A
(Polytechnic Univ. Valencia, Valencia, ESP)
,
NUEZ F
(Polytechnic Univ. Valencia, Valencia, ESP)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
82
号:
10
ページ:
1101-1106
発行年:
2002年08月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)