文献
J-GLOBAL ID:200902132899333581
整理番号:96A0728021
消費時点での低温殺菌牛乳中のBacillus cereus菌数推定への予測微生物学の応用
Application of predictive microbiology to estimate the number of Bacillus cereus in pasteurised milk at the point of consumption.
著者 (3件):
ZWIETERING M H
(Wageningen Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
DE WIT J C
(Wageningen Agricultural Univ., Wageningen, NLD)
,
NOTERMANS S
(National Inst. Public Health and the Environment, Bilthoven, NLD)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
30
号:
1/2
ページ:
55-70
発行年:
1996年06月
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)