文献
J-GLOBAL ID:200902133680912949
整理番号:95A0922525
パン酵母生産におけるサウジナツメヤシ糖の利用
Utilization of Saudi date sugars in production of baker’s yeast.
著者 (4件):
KHAN J A
(King Abdulaziz Univ., Jeddah, SAU)
,
ABULNAJA K O
(King Abdulaziz Univ., Jeddah, SAU)
,
KUMOSANI T A
(King Abdulaziz Univ., Jeddah, SAU)
,
ABOU-ZAID A-Z A
(King Abdulaziz Univ., Jeddah, SAU)
資料名:
Bioresource Technology
(Bioresource Technology)
巻:
53
号:
1
ページ:
63-66
発行年:
1995年
JST資料番号:
A0390B
ISSN:
0960-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)