文献
J-GLOBAL ID:200902134315381752
整理番号:98A0445070
Vitis vinifera L.cv.Sauvignon blancから製造したぶどう酒の特徴的な芳香に含まれる揮発性チオール分析法の開発
Development of a Method for Analyzing the Volatile Thiols Involved in the Characteristic Aroma of Wines Made from Vitis vinifera L.Cv. Sauvignon Blanc.
著者 (3件):
TOMINAGA T
(Univ. Victor Segalen Bordeaux II, Talence, FRA)
,
MURAT M-L
(Univ. Victor Segalen Bordeaux II, Talence, FRA)
,
DUBOURDIEU D
(Univ. Victor Segalen Bordeaux II, Talence, FRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
3
ページ:
1044-1048
発行年:
1998年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)