文献
J-GLOBAL ID:200902134893464393
整理番号:99A0913183
小麦澱粉の非小麦澱粉及び架橋ワキシー大麦澱粉による代用はアラビアパンの官能品質及び老化に影響を及ぼす
Substitution of wheat starch with non-wheat starches and cross-linked waxy barley starch affects sensory properties and staling of Arabic bread.
著者 (4件):
TOUFEILI I
(American Univ. Beirut, Beirut, LBN)
,
HABBAL Y
(American Univ. Beirut, Beirut, LBN)
,
SHADAREVIAN S
(American Univ. Beirut, Beirut, LBN)
,
OLABI A
(Cornell Univ. NY, USA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
79
号:
13
ページ:
1855-1860
発行年:
1999年10月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)