文献
J-GLOBAL ID:200902135051970041
整理番号:01A1044057
日本人のイソフラボン摂取評価のための自己食物摂取報告を,食事記録や血液また尿イソフラボン分析と較べた場合の正確性と再現性
Validity and Reproducibility of a Self-Administered Food-Frequency Questionnaire to Assess Isoflavone Intake in a Japanese Population in Comparison with Dietary Records and Blood and Urine Isoflavones.
著者 (9件):
YAMAMOTO S
(National Cancer Center Res. Inst., JPN)
,
SOBUE T
(National Cancer Center Res. Inst., JPN)
,
SASAKI S
(National Cancer Center Res. Inst., JPN)
,
KOBAYASHI M
(National Cancer Center Res. Inst., JPN)
,
ARAI Y
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
UEHARA M
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
ADLERCREUTZ H
(Univ. Helsinki, FIN)
,
WATANABE S
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
TSUGANE S
(National Cancer Center Res. Inst., JPN)
資料名:
Journal of Nutrition
(Journal of Nutrition)
巻:
131
号:
10
ページ:
2741-2747
発行年:
2001年10月
JST資料番号:
E0050A
ISSN:
0022-3166
CODEN:
JONUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)