文献
J-GLOBAL ID:200902135246271229
整理番号:03A0018523
プロテアーゼ処理により得た筋肉蛋白質及びグルテン加水分解物の血圧下降作用
Hypotensive activity of muscle protein and gluten hydrolysates obtained by protease treatment.
著者 (6件):
SAIGA A
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
KANDA K
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
WEI Z
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
OKUMURA T
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
KANEKO T
(Syowa Sangyo, Co., Ltd., Chiba, JPN)
,
NISHIMURA T
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Food Biochemistry
(Journal of Food Biochemistry)
巻:
26
号:
5
ページ:
391-401
発行年:
2002年11月
JST資料番号:
H0773A
ISSN:
0145-8884
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)