文献
J-GLOBAL ID:200902135407463360
整理番号:97A0274815
プロテアーゼ,α-アミラーゼ及び葉酸コンジュガーゼ処理による食品中葉酸の分析
Food Folate Assay with Protease, α-Amylase, and Folate Conjugase Treatments.
著者 (4件):
TAMURA T
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama)
,
MIZUNO Y
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama)
,
JOHNSTON K E
(Univ. Alabama at Birmingham, Alabama)
,
JACOB R A
(ARS, USDA, California)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
45
号:
1
ページ:
135-139
発行年:
1997年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)