文献
J-GLOBAL ID:200902135556233815
整理番号:00A0127202
サツマイモ(Ipomoea batatas poir)の葉部,葉柄及び茎部における化学成分の栄養評価
Nutritive evaluation on chemical components of leaves, stalks and stems of sweet potatoes (Ipomoea batatas poir).
著者 (6件):
ISHIDA H
(Junior Coll. Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
SUZUNO H
(Junior Coll. Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
SUGIYAMA N
(Junior Coll. Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
INNAMI S
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
TADOKORO T
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
MAEKAWA A
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
68
号:
3
ページ:
359-367
発行年:
2000年02月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)