文献
J-GLOBAL ID:200902135938666100
整理番号:01A0559240
特有の低分子量グルテニン組成を持つ準同質遺伝子系統の製パン性
Bread-making Quality of a Near-isogenic Line with Specific Low Molecular Weight Glutenin Components.
著者 (4件):
TAKATA K
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station (HNAES), Hokkaido, JPN)
,
YAMAUCHI H
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station (HNAES), Hokkaido, JPN)
,
NISHIO Z
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station (HNAES), Hokkaido, JPN)
,
KUWABARA T
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station (HNAES), Hokkaido, JPN)
資料名:
Breeding Science
(Breeding Science)
巻:
51
号:
2
ページ:
143-146
発行年:
2001年06月
JST資料番号:
Y0311B
ISSN:
1344-7610
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)