文献
J-GLOBAL ID:200902136382014392
整理番号:93A0955495
熱調理したフィンランドの食品における変異原,2-アミノ-3,8-ジメチルイミダゾ[4,5-f]キノキサリン,2-アミノ-3.4.8-トリメチルイミダゾ[4,5-f]キノキサリン,2-アミノ-1-メチル-6-フェニルイミダゾ[4,5-b]ピリジンのスクリーニング
Screening of heat-processed Finnish foods for the mutagens 2-amino-3,8-dimethylimidazo[4,5-f]quinoxaline, 2-amino-3,4,8-trimethylimidazo[4,5-f]quinoxaline and 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine.
著者 (3件):
TIKKANEN L M
(Technical Research Centre of Finland, Espoo, FIN)
,
SAURI T M
(Technical Research Centre of Finland, Espoo, FIN)
,
LATVA-KALA K J
(Technical Research Centre of Finland, Espoo, FIN)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
31
号:
10
ページ:
717-721
発行年:
1993年10月
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)