文献
J-GLOBAL ID:200902136486350378
整理番号:97A0665773
誘導結合プラズマ原子発光分析による水産食品および食肉中の全アルミニウム定量のための硝酸-過酸化水素-ふっ化水素を用いたマイクロ波分解
Microwave Digestion with HNO3-H2O2-HF for the Determination of Total Aluminum in Seafood and Meat by Inductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry.
著者 (3件):
SUN D-H
(Univ. Missouri, Missouri)
,
WATERS J K
(Univ. Missouri, Missouri)
,
MAWHINNEY T P
(Univ. Missouri, Missouri)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
45
号:
6
ページ:
2115-2119
発行年:
1997年06月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)