文献
J-GLOBAL ID:200902136620810585
整理番号:93A0967082
マルトース測定用アンペロメトリーによる2酵素反応の研究
Studying the bienzyme reaction with amperometric detection for measuring maltose.
著者 (4件):
VARADIT M
(Central Food Research Inst., Budapest, HUN)
,
ADANYI N
(Central Food Research Inst., Budapest, HUN)
,
NAGY G
(Technical Univ. Budapest, Budapest, HUN)
,
REZESSY-SZABO J
(Univ. Horticulture and Food Industry, Budapest, HUN)
資料名:
Biosensors & Bioelectronics
(Biosensors & Bioelectronics)
巻:
8
号:
6
ページ:
339-345
発行年:
1993年
JST資料番号:
D0173C
ISSN:
0956-5663
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)