文献
J-GLOBAL ID:200902136756510615
整理番号:97A0644177
抗酸化活性を持つチョコレート中のポリフェノールはin vitroでヒトにおいて免疫機能を調節する
Polyphenols in Chocolate, Which Have Antioxidant Activity, Modulate Immune Functions in Humans in Vitro.
著者 (3件):
SANBONGI C
(St. Marianna Univ. School of Medicine, Kawasaki, JPN)
,
SUZUKI N
(St. Marianna Univ. School of Medicine, Kawasaki, JPN)
,
SAKANE T
(St. Marianna Univ. School of Medicine, Kawasaki, JPN)
資料名:
Cellular Immunology
(Cellular Immunology)
巻:
177
号:
2
ページ:
129-136
発行年:
1997年05月01日
JST資料番号:
A0709B
ISSN:
0008-8749
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)