文献
J-GLOBAL ID:200902136948134420
整理番号:01A0190559
グルテンフリースパゲティ製造におけるキノア(Chenopodium quinoa Willd)粉の性能
Performance of quinoa (Chenopodium quinoa Willd) flour in the manufacture of gluten-free spaghetti.
著者 (3件):
CAPERUTO L C
(State Univ. Campinas, BRA)
,
AMAYA-FARFAN J
(State Univ. Campinas, BRA)
,
CAMARGO C R O
(State Univ. Campinas, BRA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
81
号:
1
ページ:
95-101
発行年:
2001年01月01日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)