文献
J-GLOBAL ID:200902137003841763
整理番号:94A0472381
ダイズβ-アミラーゼの触媒活性に必須の残基
Residues essential for catalytic activity of soybean β-amylase.
著者 (6件):
TOTSUKA A
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
NONG V H
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
KADOKAWA H
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
KIM C-S
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
ITOH Y
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Ibaraki, JPN)
,
FUKAZAWA C
(National Food Research Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Ibaraki, JPN)
資料名:
European Journal of Biochemistry
(European Journal of Biochemistry)
巻:
221
号:
2
ページ:
649-654
発行年:
1994年04月15日
JST資料番号:
B0206B
ISSN:
0014-2956
CODEN:
EJBCAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)