文献
J-GLOBAL ID:200902137320997515
整理番号:93A0429520
澱粉の膨潤力,穀粒の硬度と蛋白質 日本麺の知覚特性に対する相関
Starch Swelling Power, Grain Hardness and Protein: Relationship to Sensory Properties of Japanese Noodles.
著者 (3件):
KONIK C M
(Bread Research Inst. Australia, Inc., NSW, AUS)
,
MISKELLY D M
(Bread Research Inst. Australia, Inc., NSW, AUS)
,
GRAS P W
(CSIRO Division of Plant Industry, NSW, AUS)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
45
号:
4
ページ:
139-144
発行年:
1993年04月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)