文献
J-GLOBAL ID:200902137374106098
整理番号:93A0432230
温度上昇の場合の低水分および水間水分水準の分離大豆蛋白質の流動特性
Flow Behaviour of Soy Protein Isolate Melt with Low and Intermediate Moisture Levels at an Elevated Temperature.
著者 (3件):
HAYASHI N
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
HAYAKAWA I
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
FUJIO Y
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
18
号:
1
ページ:
1-11
発行年:
1993年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)