文献
J-GLOBAL ID:200902137555284753
整理番号:93A0716335
全粒粉パンの品質における乳化剤とハイドロコロイドの効果 表面反応法による研究
Effects of Emulsifiers and Hydrocolloids on Whole Wheat Bread Quality: A Response Surface Methodology Study.
著者 (2件):
METTLER E
(Backmittel GmbH, Bingen am Rheim, DEU)
,
SEIBEL W
(Federal Center for Cereal, Potato, and Lipid Research, DEU)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
70
号:
4
ページ:
373-377
発行年:
1993年07月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)