文献
J-GLOBAL ID:200902137872692050
整理番号:01A0613237
IgG及びIgEの生成における蛋白質への多糖類の化学的及び遺伝子的結合の効果
Effect of Chemical and Genetic Attachment of Polysaccharides to Proteins on the Production of IgG and IgE.
著者 (4件):
ARITA K
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
BABIKER E E
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
AZAKAMI H
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
,
KATO A
(Yamaguchi Univ., Yamaguchi, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
49
号:
4
ページ:
2030-2036
発行年:
2001年04月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)