文献
J-GLOBAL ID:200902138039413659
整理番号:00A0464664
パルス電場処理による食品原料破裂のシミュレーションと実験的研究
Simulation and experimental investigation of food material breakage using pulsed electric field treatment.
著者 (3件):
LEBOVKA N I
(Univ. Technol. Compi<span style=text-decoration:overline>`e</span>gne, Compi<span style=text-decoration:overline>`e</span>gne, FRA)
,
BAZHAL M I
(Univ. Technol. Compi<span style=text-decoration:overline>`e</span>gne, Compi<span style=text-decoration:overline>`e</span>gne, FRA)
,
VOROBIEV E
(Univ. Technol. Compi<span style=text-decoration:overline>`e</span>gne, Compi<span style=text-decoration:overline>`e</span>gne, FRA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
44
号:
4
ページ:
213-223
発行年:
2000年06月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)